Training & Coaching

The Mindchange sluit aan bij waar de vragen en behoefte van de medewerker en de organisatie liggen. Trainingen, coaching en workshops worden op maat ontwikkeld. The Mindchange biedt verschillende mogelijkheden voor een soepele integratie van de nieuwe expertise.

Workplace Mindfulnesstraining (WPMT)

WPMT is een compacte, effectieve, wetenschappelijk onderbouwde, in de praktijk bewezen methode om de duurzame inzetbaarheid, de productiviteit en het welzijn van medewerkers te vergroten. Deze training wordt ingezet voor amplitie en preventie.

Er zijn zes bijeenkomsten van anderhalf uur. Per bijeenkomst staat er een thema centraal. Je krijgt informatie over de achterliggende theorie, je maakt en voert formele oefeningen uit en past dit op het werk en in privésituatie(s) toe.

Deze training kan door een groep van maximaal 12 deelnemers gevolgd worden. En vindt plaats op locatie of online.

Voor meer informatie en kosten: neem vrijblijvend contact op.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een wetenschappelijk onderbouwde Mindfulness training en wordt door The Mindchange ingezet bij bedrijven voor preventie en herstel. Bij de MBSR train je jouw ‘aandachtsspier’ met als resultaat dat je bewuster wordt van wie je bent, je beter keuzes kunt maken en grenzen kunt aangeven, je meer rust en concentratie ervaart, en je meer voluit leeft.

Deze training bestaat uit acht bijeenkomsten van anderhalf uur. Per bijeenkomst staat er een thema centraal. Je krijgt informatie over de achterliggende theorie, je maakt en voert oefeningen uit (ook thuis) en je maakt opdrachten om zicht te krijgen op wat jouw intentie is en wat jou goed doet.

Deze training is individueel. Dit kan op locatie in Eindhoven, online of in een eigen gekozen (werk)omgeving plaatsvinden.

Informeer voor een financiële vergoeding bij jouw werkgever. Bedrijven hebben steeds vaker een potje voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie en kosten: neem vrijblijvend contact op.

Coaching

De coaching is gericht om een behoefte, intentie of doel te verwezenlijken. Vaak is de eerste stap van de coaching om bovenstaande concreet te krijgen. Je gaat daarna stap voor stap met inzet van jouw eigen krachtbron op weg naar de verandering. Ook kun je tijdens de coaching ontdekken hoe je bij problemen jouw eigen krachtbron inzet. Het resultaat draagt altijd bij aan een betere levenskwaliteit op je werk, privé en overal.

Het aantal bijeenkomsten is tussen de vier en acht keer. Je krijgt gerichte vragen, soms ontvang je informatie over psychologische patronen bij veranderingen en zorg je zelf voor de antwoorden. Na elke bijeenkomst krijg je een opdracht passende bij waar jij ten opzichte van de verandering staat.

Coaching voor bedrijven is zowel individueel als voor teams inzetbaar.

Coaching voor particulieren is individueel en vindt in Eindhoven, online of in een eigen gekozen omgeving plaats.

Voor meer informatie en kosten: neem vrijblijvend contact op.